Het is heerlijk wonen in Rosmalen: je hebt er de gezelligheid en kleinschaligheid van een dorp, maar toch alle voorzieningen van de stad heel dichtbij. In het authentieke dorpscentrum vind je een uitgebreid winkelaanbod, diverse terassen en restaurants en de gezellige weekmarkt op het centrale plein De Driesprong. Rosmalen beschikt over diverse basisscholen, een middelbare school en zelfs een treinstation en ziekenhuis. Maar ook alles op het gebied van sport vind je hier: voetbal, hockey, paardrijden, een overdekt zwembad en zelfs een zeilvereniging, you name it en Rosmalen heeft het.

En dan 's-Hertogenbosch; wat een sfeervolle stad heb je hier op slechts 15 minuten fietsen. Kleine straatjes met sfeervolle historische panden, terrassen, en restaurants in alle soorten en maten en de vele kleinschalige boetieks maken het tot een zeer populaire stad, die ook graag wordt bezocht door mensen van buiten de regio.

Hou je van de natuur, ook dan heb je in Rosmalen de perfecte locatie gevonden: in de omliggende natuurgebieden geniet je van uitgestrekte bossen, een prachtig stuifzandgebied en bloeiende heide. Maar ook een rivierenlandschap langs de uiterwaarden van de Maas typeert het landschap rondom Rosmalen. In het nieuwe natuurgebied Kanaalpark Rosmalen heb je alle mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen. Een leuke tussenstop is stadboerderij Hof Eyghentijds; hier kunnen je kinderen spelen terwijl jij even geniet van je drankje op het terras.

Makkelijk bereikbaar

Met de snelwegen A2 en A59 is de rest van Nederland altijd makkelijk bereikbaar per auto.