Een huis is meer dan alleen een locatie, stenen, vierkante meters en een tuin. een thuis voelt pas als thuis als het ook echt jouw sfeer ademt: de keuken die jij hebt uitgekozen, het type vloer en de indeling die bij jouw leven past. Dat is nou een groot voordeel van nieuwbouw ten opzichte van bestaande bouw; geen genoegen nemen met minder, geen concessies hoeven doen: jij maakt het helemaal af naar jouw smaak en naar de standaard van deze tijd.

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer punten waarop nieuwbouw aanzienlijk beter scoort dan bestaande bouw:

 

De komende jaren geen onderhoud
Veel onderdelen hebben immers garantie en dat bespaart veel tijd.

Energiezuinig
De woningen vallen onder de huidige energie BENG norm.
Dit staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Je begrijpt het al; dit geeft aanzienlijk lagere energielasten en je levert een cruciale bijdrage aan het milieu.

Heerlijk stil
Door de betere isolatie en nieuwste bouw- en installatietechnieken hoor je in een nieuwbouwwoning nauwelijks meer iets van je buren.

Veilig
Een professioneel rookalarm en modern inbraakwerend hang- en sluitwerk zorgt ook nog eens voor een veiligere woning dan je vaak ziet in bestaande bouw.

Comfortabel en gezond
De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming. Dat is niet alleen heel comfortabel, maar zorgt ook voor een constantere temperatuur en minder dwarrelend stof. Dat betekent ook gezonder wonen.