De Vesting huurappartementen

Direct boven de Albert Heijn en andere winkels van het nieuwe centrum in De Groote Wielen wordt plandeel De Vesting gerealiseerd. Hier vind je medio dit jaar 47 middeldure huurappartementen in verschillende types met uitzicht over het groen ingerichte parkeerterrein en het park.

De afmeting van de driekamerappartementen varieert van 70m² tot 85m² en op de begane grond tref je 3 vierkamer maisonnette woningen aan van circa 100m². Naast een privé buitenruimte op het oosten, westen of zuiden beschikken alle bewoners van de Vesting ook over een (voor de bewoners) gemeenschappelijke daktuin, waar ook de bergingen zijn gesitueerd.

Parkeren van je auto kan op het grotendeels overdekte parkeerterrein aan de binnenzijde van het plan. Ook is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Klik op een appartement van je keuze voor meer informatie

Meer weten over de appartementen?  Gebruik onderstaande interactieve kaart.

Klik op een verdieping en klik op een specifiek appartement. Hier zie je alle informatie, kenmerken, plattegronden en impressies.

Planning

De bouw van de plandelen De Vesting is inmiddels gestart. Oplevering van de eerste winkels en de eengezinswoningen verwachten we in de tweede helft van 2023.

De verhuur is gestart!

Wens je kandidaat te worden voor de appartementen in De Vesting?

1. Maak hier je account aan of login.
2. Klik in je persoonlijke account op 'Online inschrijven Vesting'
3. Rond het formulier af en dien deze in vóór maandag 13 maart 10.00 uur.

Inschrijvingen na maandag 13 maart 10.00 uur worden op de reservelijst geplaatst.